Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι

Το ντέρμπι της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι μεταφέρθηκε και στις εξέδρες του "London Stadium", με οπαδούς των δύο ομάδων να πρωταγωνιστούν σε απίστευτα σκηνικά βίας (photos+videos)!

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι

Πάνω στο χορτάρι η Γουέστ Χαμ ήταν η νικήτρια στην αναμέτρησή της με τη συμπολίτισσα Τσέλσι και με το υπέρ της 2-1 η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς επιβραβεύτηκε με την πρόκριση στους "8" του League Cup, εκεί που κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο "Old Trafford" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός αγωνιστικού χώρου όμως χαμένες βγήκαν και οι δύο ομάδες και πάνω απ'όλους το ίδιο το αγγλικό ποδόσφαιρο, με οπαδούς της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι να παίρνουν μέρος σε πολύ σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες στα τελευταία λεπτά του αγώνα παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

"Ιπτέμενες" καρέκλες αλλά και ρίψη μπουκαλιών και νομισμάτων περιελάμβανε το ρεπερτόριο των χούλιγκαν που αμαύρωσαν το λονδρέζικο ντέρμπι, με την αστυνομία από την πλευρά της να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει νωρίς τις συγκρούσεις στους εσωτερικούς χώρους του "London Stadium" και τελικά να προχωράει σε επτά συλλήψεις

"Είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτό ως σύλλογος, ως ομάδα. Να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, ειδικά στην Αγγλία, είναι ανεπίτρεπτο...", δήλωσε ο τεχνικός των "σφυριών" Σλάβεν Μπίλιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ενώ ο ομόλογός του της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, έκανε λόγο για καταστάσεις που δεν του αρέσει να βλέπει στο ποδόσφαιρο.

Η Γουέστ Χαμ εξέδωσε πάντως ανακοίνωση σε λιγότερο από μία ώρα από το φινάλε του αγώνα μέσω της οποίας έδωσε υπόσχεση πως οι οπαδοί της που θα αναγνωριστούν μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, θα αποβληθούν διά παντός από τα εντός έδρας έδρας παιχνίδια της ομάδας τους. Αυτή δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που φανς της Γουέστ Χαμ παρεκτρέπονται αφού μέχρι στιγμής η διοίκηση των "σφυριών" έχει επιβάλλει ποινή αποκλεισμού σε 23 οπαδούς..

ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK