Έφηβος οπαδός συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση πριν το Τότεναμ-Τσέλσι

Με tweet της, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ένας 17χρονος συνελήφθη και κρατείται σε τμήμα του Βόρειου Λονδίνου λόγω δημόσιας ρατσιστικής επίθεσης έξω από το Γουέμπλεϊ.

Έφηβος οπαδός συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση πριν το Τότεναμ-Τσέλσι
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup (του γνωστού μας League Cup δηλαδή) χάρη σε αμφιλεγόμενο καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Χάρι Κέιν, αλλά η ευχάριστη είδηση της βραδιάς αφορά κάτι που συνέβη έξω από το Γουέμπλεϊ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Αυτό είναι το tweet της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου σχετικά με τη σύλληψη ενός 17χρονου για ρατσιστική επίθεση:

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε την ομάδα την οποία υποστήριζε ο οπαδός, σε μια μικρή, αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια/υπενθύμιση ότι τα χρώματα του κασκόλ δεν έχουν κανέναν απολύτως ρόλο, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους περιστατικά.

Πριν το παιχνίδι, η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε προειδοποιήσει ότι θα παρακολουθήσει στενά τους οπαδούς των δύο ομάδων φοβούμενη επεισόδια ρατσιστικής βίας.

Να σημειωθεί ότι μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Ραχίμ Στέρλινγκ, η Τσέλσι είχε παύσει τέσσερις οπαδούς της από το δικαίωμα να μπαίνουν στο γήπεδο.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

News 24/7

24MEDIA NETWORK