Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό οι οπαδοί της Έβερτον

O Στίβεν Νέισμιθ έγραψε ιστορία στο "Goodison Park" αφού σκόραρε με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στην Έβερτον και ακολούθησε ένα standing ovation προς τιμήν του από τους οπαδούς και των δύο ομάδων (VIDEO)!

Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό οι οπαδοί της Έβερτον
© GETTY IMAGES

Η Premier League ξεχωρίζει για πολλούς λόγους από τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ένας εξ αυτών έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες και την αναγνώριση προς κάποιες "αξίες".

Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό οι οπαδοί της Έβερτον
© BPI / PAUL GREENWOOD

Ένα τρανό παράδειγμα ήταν αυτό του Στίβεν Νέισμιθ ο οποίος το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε ως "αντίπαλος" στο Λίβερπουλ φορώντας τη φανέλα της Νόριτς (πήγε τον Ιανουάριο του 2016) και έχοντας απέναντί του την Έβερτον που υπηρέτησε πιστά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2016.

Ο Σκωτσέζος ήταν από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών των "ζαχαρωτών" και αυτό το έδειξαν με μία τρομερή χειρονομία στο 41ο λεπτό: ήταν η στιγμή που ο 30χρονος στράικερ άνοιξε το σκορ για την Νόριτς και εκείνοι "απάντησαν" με πάρα πολλά χειροκροτήματα προς το πρόσωπό του.

Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό οι οπαδοί της Έβερτον
© GETTY IMAGES

Κίνηση αδιανόητη στα περισσότερα μέρη του κόσμου όχι όμως και στο Νησί, με τους φίλους της Έβερτον να αποδεικνύονται "ιππότες" και τον Νέισμιθ να τους χειροκροτεί και εκείνος από την πλευρά του θέλοντας να τους ευχαριστήσει για αυτή την αντίδραση.

"Είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας που φανερώνει και το μέγεθος του συλλόγου. Η Έβερτον είναι μία ομάδα που περικλείεται από φανταστικούς ανθρώπους", δήλωσε ο Νέισμιθ στο φινάλε του αγώνα, που βρήκε την Νόριτς να νικάει 2-0 την πρώην ομάδα του και να παίρνει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του League Cup.

Νόριτς - Έβερτον 0-2 (Highlights)

News 24/7

24MEDIA NETWORK