Στον τελικό με Λίβερπουλ η Σίτι

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τελικά την Έβερτον με 3-1 στο "Έτιχαντ" και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του League Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Στον τελικό με Λίβερπουλ η Σίτι

Με το μυαλό στην ήττα (2-1) του πρώτου αγώνα στο "Γκούντισον Παρκ", η Μ άντσεστερ Σίτι ξεκίνησε δυνατά το ματς προκειμένου να πετύχει γρήγορα το γκολ που θα της έδινε τη δυνατότητα να φέρει στα ίσα τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του League Cup.

Εκείνη όμως που προηγήθηκε ήταν η Έβερτον με σκόρερ τον Μπάρκλεϊ στο 18'. Οι "πολίτες" απάντησαν άμεσα, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Φερναντίνιο, με τη βοήθεια της τύχης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζόελ για το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόμου.

Η απόφαση του Πελεγκρίνι να περάσει στο ματς τον Κέβιν ντε Μπρούινε στο 66' τον δικαίωσε, αφού στο 70' ο Βέλγος έδωσε το προβάδισμα στη Σίτι, που χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Και τα κατάφερε. Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε με ωραία κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Σέρχιο Αγουέρο στο 76' μετά από ασίστ του Ντε Μπρούινε.

Τα "ζαχαρωτά" δεν κατάφεραν να βρουν στα εναπομείναντα λεπτά το δρόμο προς τα δίχτυα για να στείλουν το ματς στην παράταση και ως εκ τούτου, η Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Ντελφ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Έβερτον: Τζόελ, Μπέινς, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Φούνες Μόρι, Κλέβερλι, Μπάρι, Ντεουλοφέου, Μπάρκλεϊ, Οσμάν, Λουκάκου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK