Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Λέσκοτ!

Μπορεί ο Τζολέον Λέσκοτ να αποχώρησε από την ΑΕΚ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη, όμως στην Πρέμιερ Λιγκ περνάει ακόμα η... μπογιά του και μάλιστα μίλησε πρόσφατα με ομάδα που άλλαξε προπονητή!

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει τον Λέσκοτ!
Joleon Lescott ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ημέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον σπουδαίο Άγγλο αμυντικό για δυο χρόνια. Ο 34άχρονος άσος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Έτσι, τον Νοέμβριο οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει με τον Λέσκοτ να συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αγγλία. Πλέον, ελάχιστες ημέρες πριν το 2017, δημοσιεύματα από την πατρίδα του τον θέλουν κοντά σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Κρίστιαλ Πάλας, που πρόσφατα άλλαξε προπονητή με τον Άλαρντάις να αναλαμβάνει τα ηνία, επικοινώνησε με τον έμπειρο στόπερ και θέλησε να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τώρα αν αυτό οδηγήσει ή όχι σε συμφωνία δεν γνωρίζουμε, το θέμα είναι πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ είναι στους υποψήφιους στόχους της Πάλας, που δεν έχει πολλά χρήματα για ενίσχυση τον Γενάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK