Άλλοι περιμένουν ως Μεσσία το VAR, οι Άγγλοι είπαν ΟΧΙ!

Το VAR έχει μπει στη ζωή Ιταλών, Γερμανών και Γάλλων όμως στην Premier League θα αργήσουμε να το δούμε αφού οι σύλλογοι ψήφισαν κατά της χρήσης του τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Άλλοι περιμένουν ως Μεσσία το VAR, οι Άγγλοι είπαν ΟΧΙ!

Premier League και VAR δεν θα πορευτούν μαζί ούτε και τη σεζόν 2018-19! Σε αντίθεση με αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι μετά τη χρήση του φέτος σε FA Cup και League Cup, οι 20 σύλλογοι που συμμετέχουν στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ψήφισαν ενάντια στην εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας από τη νέα σεζόν και απλά θα "δοκιμαστεί" εκ νέου στις δύο άλλες εγχώριες διοργανώσεις.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συμβούλιο στο οποίο πήραν μέρος την Παρασκευή στο Λονδίνο οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΜΜΕ στο Νησί, ως βασικό επιχείρημα προβλήθηκε το γεγονός πως υπήρχε έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ διαιτητή και θεατών ενώ υπήρχαν και μεγάλα διαστήματα διακοπής της δράσης μέχρι να βγει μία "ετυμηγορία".

Να σημειωθεί βέβαια πως αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν τη χρήση του Video Assistant Referee ως επιτακτική ανάγκη για να μειώνονται τα λάθη του διαιτητή (έγινε μάλιστα και σχετική κουβέντα μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Ρεάλ κόντρα στην Γιουβέντους στις καθυστερήσεις), ενώ η FIFA από την πλευρά της ενέκρινε τη χρήση του στο Μουντιά της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK