Αφού δεν κάνει μεταγραφές ο Βενγκέρ, έκαναν οι... οπαδοί

Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη φετινό του ρόστερ, παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Οι οπαδοί της ομάδας, όμως, έχουν άλλη άποψη επί του θέματος και απαίτησαν από τον Αλσατό τεχνικό να φέρει τον... εκλεκτό της εξέδρας που θα ανεβάσει επίπεδο τους "κανονιέρηδες" (PHOTO).

Αφού δεν κάνει μεταγραφές ο Βενγκέρ, έκαναν οι... οπαδοί
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η φετινή πορεία της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, έχει κάνει τους οπαδούς της ομάδας να αναπολούν εποχές... Σάντι Καθόρλα.

Όταν, δηλαδή, ο Ισπανός μέσος "έκοβε και έραβε" στον χώρο του κέντρου, πριν του "χτυπήσει" την πόρτα ο σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα που κόντεψε να του ακρωτηριάσει το πόδι λόγω μόλυνσης.

Από τότε μέχρι και σήμερα, μοιάζει σαν να λείπει ένα μεγάλο κομμάτι "παζλ" από το ρόστερ της Άρσεναλ που δεν έχει... βρεθεί ακόμη.

Αυτοί που έδωσαν την απάντηση στον "γρίφο" του αντι-Καθόρλα, είναι οι οπαδοί της Άρσεναλ, οι οποίοι... παρήγγειλαν στον Αρσέν Βενγκέρ τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει και με το παραπάνω.

Ο λόγος για τον Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φαίνεται να μην χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν και πολύ πρόσφατα μέσω συνέντευξης είχε εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του λέγοντας: "Στη Μαδρίτη δε νιώθω την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ένας παίκτης".

"Οι αγώνες της εθνικής ομάδας μου δίνουν ζωή και νιώθω πολύ καλά. Μάλλον εγώ είμαι το πρόβλημα στη Ρεάλ. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ζιντάν".

Οι δηλώσεις του Ισπανού, ήχησαν σαν... γλυκιά μελωδία στα αυτιά των "κανονιέρηδων", οι οποίοι ξεσπάθωσαν στο Twitter και ζήτησαν να γίνει ο 25χρονος άσος άμεσα κάτοικος Λονδίνου.

Ένας από αυτούς, μάλιστα έγραψε: "Ο τέλειος αντικαταστάτης του Καθόρλα", ενώ άλλος: "Ο Ίσκο μάλλον φεύγει από τη Ρεάλ και θα έπρεπε ήδη να τον είχαμε στο τηλέφωνο'.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ TWITTS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK