Αγρίεψε ο Βενγκέρ: τα "έχωσε" στους παίκτες της Άρσεναλ

Βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση της Άρσεναλ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ τα "έψαλε" για τα καλά στους σταρ της ομάδας.

Αγρίεψε ο Βενγκέρ: τα "έχωσε" στους παίκτες της Άρσεναλ
© BPI / JOE TOTH

Πυρ και μανία ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ στην προπόνηση της Άρσεναλ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη διοργάνωση για τους "κανονιέρηδες" βάζει σε μπελάδες τόσο την ομάδα, όσο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στους παίκτες του.

Ο Αλσατός τεχνικός σπάνια βγαίνει έξω από τα ρούχα, όμως τη δεδομένη στιγμή η ομάδα κινδυνεύει με αποκλεισμό ακόμη κι από τους ομίλους. Οι πρώτοι που μπήκαν στο στόχαστρο του Βενγκέρ ήταν οι σταρ της ομάδας, Αλέξις Σάντσες, Σάντι Καθόρλα και Θίο Γουόλκοτ για την έλλειψη κινήτρου στο ματς κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Αγρίεψε ο Βενγκέρ: τα "έχωσε" στους παίκτες της Άρσεναλ
© AFP/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της " Daily Mail", οι τόνοι ήταν υψηλοί με τον κόουτς να ζητάει από τους παίκτες του να αλλάξουν άμεσα την κατάσταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές τα έχασαν βλέποντας τον Βενγκέρ σε έξαλλη κατάσταση, καθώς δεν τον έχουν συνηθίσει έτσι. Μάλιστα, ενώ τους ζητούσε να πουν κι αυτοί τη γνώμη τους για το ματς, όλοι παρέμειναν σιωπηλοί με το κεφάλι κάτω!

Να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ έχει ντέρμπι την Κυριακή (4/10) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στην Ευρώπη ακολουθούν τα δύο κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK