Ακόμα δεν πήγε στην Άρσεναλ και ο Βενγκέρ αμφισβητεί τον Μχιταριάν!

Όχι μόνο απέτυχε να πείσει τον Αλέξις Σάντσες να παραμείνει στην Άρσεναλ, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ αμφισβήτησε... ανοιχτά τον αντικαταστάτη του, Χενρίχ Μχιταριάν! Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού που ήδη συζητιούνται στην Αγγλία.

Ακόμα δεν πήγε στην Άρσεναλ και ο Βενγκέρ αμφισβητεί τον Μχιταριάν!
Mkhitaryan wenger

Τέλος καλό, όλα καλά(;) στο σίριαλ Σάντσες - Μχιταριάν. Ο μεν Χιλιανός υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του, ο δε Αρμένιος άσος πήγε ως... αντάλλαγμα στην Άρσεναλ. Όπως φαίνεται όμως δεν είναι και οι δυο πλευρές ευχαριστημένες από το deal. Ειδικότερα ο Βενγκέρ...

Μιλώντας για την απόκτηση του 29χρονου άσου ο έμπειρος τεχνικός δεν μπόρεσε να κρύψει την ανησυχία του για την κατάσταση που βρίσκεται. Όχι τόσο την αγωνιστική, όσο την... ψυχολογική. Με λίγα λόγια ο Βενγκέρ φοβάται πως ο Μχιταριάν υπάρχει κίνδυνος να μην ανταποκριθεί λόγω... τραύματος από την εμπειρία του στην Γιουνάιτεντ.

"Φυσικά και ανησυχώ για το πόσο έχει επηρεαστεί ( για το γεγονός πως απέτυχε στην Γιουνάιτεντ). Ίσως χρειαστεί να μιλήσω μαζί του έτσι ώστε να αναλύσουμε την κατάσταση και να δω πως θα τον βοηθήσω. Θα του δώσουμε χρόνο", είπε αρχικά και σίγουρα δεν ακούστηκε ωραία στα αυτιά των φίλων της Άρσεναλ.

"Πρόκειται όμως για μία νέα πρόκληση στην ζωή του, κάτι που θέλουν οι περισσότεροι. Ξέρουμε ότι έχει ποιότητα και αυτή θέλουμε να πάρουμε. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχει την τεχνική και την αγωνιστική συμπεριφορά για να πετύχει. Δεν είναι όλα εκατομμύρια και ακριβοί παίκτες.

Πολλές φορές παίζει ρόλο οι παίκτες που έχεις να νοιάζονται για τον σύλλογο που να αισθάνονται περήφανοι για το που παίζουν", κατέληξε .

News 24/7

24MEDIA NETWORK