Ανακοίνωσε Τσεχ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι έναντι 15.500.000 ευρώ. "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Άρσεναλ ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε Τσεχ η Άρσεναλ

Σε μία σημαντική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η Άρσεναλ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου καθώς και το οικονομικό αντίτιμο της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι "κανονιέρηδες" κατέβαλαν 15.500.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Όσον αφορά το νούμερο που θα φοράει στη φανέλα, η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως θα αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες μέσω Instagram.

Ο 33χρονος άσος στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Άρσεναλ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα. Έχω το ίδιο δέσιμο με το ποδόσφαιρο, το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα για επιτυχίες όπως είχα στην αρχή της καριέρας μου. Αγαπώ τις προκλήσεις και όταν ο Αρσέν Βενγκέρ μου μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει για το κλαμπ η απόφασή μου ήταν εύκολη".

Παράλληλα, με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Τσέλσι για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. "Θα συναντηθούμε ξανά αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην απέναντι πλευρά. Ελπίζω ότι θα θυμηθείτε την ιστορία μου και θα καταλάβετε πως ήρθε η ώρα για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα μου", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα:

Πήρε Τσεχ η Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK