Αποθέωση Βενγκέρ σε Μαυροπάνο και ελληνικό μπάσκετ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ μας άφησε... κάγκελο. Δεν εκθείασε μόνο τις ικανότητες του Ντίνου Μαυροπάνου με τη μπάλα στα πόδια, αλλά έκανε ειδική αναφορά στο ελληνικό... μπάσκετ! Κι εμείς εδώ παραπονιόμαστε πως δεν ασχολείται κανείς μαζί μας!

Αποθέωση Βενγκέρ σε Μαυροπάνο και ελληνικό μπάσκετ!
spanoulis wenger mavropanos

Για τον Μαυροπάνο ξεκινήσαμε το κείμενο, άλλο θέμα προέκυψε στην πορεία. Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τον 20χρονο αμυντικό και τις πρώτες του μέρες στην Αγγλία.

Στάθηκε στις ικανότητες του στο αμυντικό κομμάτι, το πόσο ευέλικτος είναι σε διάφορες θέσεις, ενώ τόνισε πως το αν θα γίνει από καλός - σπουδαίος, θα εξαρτηθεί από τη δουλειά και το ταλέντο.

Εμείς βέβαια άλλη ατάκα κρατάμε. Την... αποθέωση στο ελληνικό μπάσκετ και ποδόσφαιρο! Ο Βενγκέρ μας παρακολουθεί!

"Δείχνει καλός τεχνικά και κινητικός ως αμυντικός, με ρυθμό και δυνατός σε κάθε κομμάτι της άμυνας. Αυτό που δεν γνωρίζω ακόμα είναι πως θα αντιδράσει στην πίεση, όπως και τι ρόλο θα παίξει η έλλειψη εμπειρίας στην απόδοση του", είπε αρχικά και συνέχισε για τον Μαυροπάνο:

"Όταν πας σε ένα μεγάλο κλαμπ, κάθε αγώνας και λάθος αναλύεται. Κάθε ενέργεια στο παιχνίδι περνάει από... κόσκινο, έτσι δημιουργείται πίεση. Αν κάνεις λάθος σε ένα αδύναμο πρωτάθλημα και ομάδα, είναι μικρότερο πράγμα. Θα δούμε την αντίδραση του, αφού δεν ακόμα δεν έχει παίξει στην Αγγλία κόντρα σε αγγλικό σύλλογο. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος με τα όσα έχω δει και γι' αυτό αποφάσισα να τον κρατήσω μέχρι τον Μάιο".

Για το τέλος φύλαξε το... καλύτερο:

"Η Ελλάδα είναι φανταστική χώρα στον αθλητισμό. Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο είναι απλός καταπληκτικά. Γνωρίζουν καλά το άθλημα και παράγουν καλούς παίκτες. Μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους αν εξελιχθεί σωστά.

Μοιάζει έξυπνο παιδί και ας ελπίσουμε πως θα αποτελέσει το μέλλον της Ελλάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK