Έχασε στον τελικό, αλλά πήρε κούπα!

Αλλαγή βασικών κανόνων του ποδοσφαίρου στο "Emirates Cup" με την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ να χάνει στον τελικό από τη Σεβίλλη, αλλά να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή, αφού πέτυχε τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση. Σούπερ η αντίδραση του Μπεν Γιεντέρ...

Έχασε στον τελικό, αλλά πήρε κούπα!

Στο "Emirates Cup" κυπελλούχος στέφθηκε η ομάδα που έχασε στον τελικό... Η Άρσεναλ ηττήθηκε από τη Σεβίλλη, αλλά η δική της παίκτες ήταν αυτοί που ανέβηκαν στο πόντιουμ για να σηκώσουν στην κούπα, αφού σύμφωνα με τους... κανονισμούς του συγκεκριμένου τουρνουά, νικήτρια είναι η ομάδα που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ.

Η Σεβίλλη, λοιπόν, που κέρδισε την Άρσεναλ 2-1 στον τελικό παρακολούθησε την τελετή σαν... χαμένη και φυσικά το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" με τα τρολαρίσματα να δίνουν και να παίρνουν. Κορυφαίος ανάμεσα στα τρολ ο ποδοσφαιριστής της ισπανικής ομάδας, Γουισάμ Μπεν Γιεντέρ

Ο επιθετικός έγραψε την πρώτη φορά: " Κάναμε 2/2 και δεν είμαστε πρώτοι. Δώστε μας πίσω το τρόπαιο."

Στη συνέχεια αρκετοί φίλοι των "Κανονιέρηδων"... αρπάχτηκαν με τον ποδοσφαιριστή και τον "έκραξαν" αλλά η απάντηση που τους έδωσε ήταν πανέξυπνη: " Μην εκνευρίζεσαι φίλε. Ίσως πάρεις την εκδίκησή σου στο Champions Le.... Ωχ! Περιμένετε..."

Το "καρφί" του Μπεν Γιεντέρ αφορούσε φυσικά την αδυναμία της Άρσεναλ να μπει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πετυχημένο το τρολάρισμα του επιθετικού!

Και η παραδοχή της Άρσεναλ:

Photo Credits: John Walton/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK