Αυτή τη γλυκιά οπαδό της Άρσεναλ ποιος θα την εντοπίσει;

Ο Έκτορ Μπεγερίν συγκινήθηκε τόσο από τη συμπαράσταση σε εκείνον από μία μικρή φαν της Άρσεναλ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και κίνησε γη και... social media για να την βρει!

Οι παίκτες και δη εκείνοι που παίζουν σε μεγάλες ομάδες με πολλούς υποστηρικτές είναι για αρκετά παιδιά και ινδάλματα και αυτό είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει ο Έκτορ Μπεγερίν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ στο "Σέλχαρστ Παρκ" το βράδυ της Πέμπτης, ήταν στις εξέδρες μία μικρή φαν των "κανονιέρηδων" που φορούσε σκούφο του Άγιου Βασίλη και κρατούσε ένα χαρτόνι που έγραφε: "Μπεγερίν σε αγαπώ".

 

Ε, η εικόνα ενός παιδιού να εκφράζει την αγάπη του προς εσένα είναι σίγουρα κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο και έτσι όταν ο Ισπανός μπακ των Λονδρέζων είδε την εικόνα προσπάθησε να εντοπίσει τη θαυμάστριά του με τη βοήθεια της... τεχνολογίας.

"Είδα τυχαία αυτή τη φωτογραφία το βράδυ της Πέμπτης, μπορείτε να κάνετε retweet και να με βοηθήσετε να την βρω σας παρακαλώ;", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Μπεγερίν και αν σκεφτεί κανείς πως έχει 1.900.000 ανθρώπους να τον ακολουθούν, δεν αποκλείεται να την βρει γρήγορα.