Δεν θέλει τον Τραμπ προπονητή στην Άρσεναλ, προτιμάει Βενγκέρ

Ο τρόπος που αντέδρασε ο Έκτορ Μπεγερίν στην πρόταση ν' αναλάβει ο Πλανητάρχης την αγγλική ομάδα αποτύπωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την άποψη που έχει γι' αυτόν.

President Donald Trump listens as he is introduced to deliver a speech to the World Economic Forum, Friday, Jan. 26, 2018, in Davos. (AP Photo/Evan Vucci)
Τραμπ AP PHOTO/EVAN VUCCI

Ο Πιρς Μόργκαν είναι μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική φιγούρα. Αιρετικές πολλές από τις απόψεις του Βρετανού δημοσιογράφου, έχει τόσο φανατικούς ακολούθους όσο και κοινό που λατρεύει να τον κοροϊδεύει και να τον μισεί..

Η συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ και η κουβέντα τους ήταν εξ αυτών που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια πριν ακόμη βγει στον αέρα του ITV. Είχε μάλιστα και ποδοσφαιρική προέκταση, αφού ως φανατικός οπαδός της Άρσεναλ ο Μόργκαν προσέφερε στον πρόεδρο των ΗΠΑ μια φανέλα με το Νο45 (δεν το έχει κάποιος).

Του ζήτησε μάλιστα μια χάρη: ν' αναλάβει τα ηνία αντί του Αρσέν Βενγκέρ (του οποίου είναι σταθερός πολέμιος) διότι θα μπορέσει να χτίσει ένα στιβαρό αμυντικό τείχος, διαθέτει επιθετική φιλοσοφία και θέλει να κερδίζει με οποιοδήποτε κόστος!

Αν τα πιστεύει αυτά ο Μόργκαν για τον Τραμπ, κακό του κεφαλιού του.

Γιατί θα πρέπει να βρει συμμάχους. Και όχι τον Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος φρόντισε να εκφράστε την... απέχθειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Για τον Ισπανό ο Τραμπ είναι ανεπιθύμητος στον... πάγκο της Άρσεναλ και το εξέφρασε με τον πιο twitter-ικό τρόπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK