Είναι πλέον επίσημο: Βενγκέρ διετίας στην Άρσεναλ

Μία συμφωνία που ανακοινώθηκε την Τρίτη (30/5) έρχεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (31/5), με τον Αρσέν Βενγκέρ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο δύο ετών, που θα τον κάνει τον πέμπτο μακροβιότερο τεχνικό στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του Αλσατού τεχνικού.

Η χρονιά για τον Γάλλο τεχνικό, δεν κύλησε και ομαλά, αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος αρνητικών κριτικών προς το πρόσωπό του και την καμπάνια "Wenger Out" που είχε στηθεί από τους φίλους της Άρσεναλ, για να διώξουν τον τεχνικό από την ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Βενγκέρ δεν πείστηκε και θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα που βρίσκεται ήδη 21 χρόνια. Με το νέο του διετές συμβόλαιο, αν φτάσει αισίως τα 23 χρόνια στον σύλλογο, θα είναι ο πέμπτος μακροβιότερος τεχνικός στην Ευρώπη, με τον Γκι Ρου της Οσέρ να έχει τα... πρωτία, με 36 χρόνια στον γαλλικό σύλλογο!

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...