Φέρνει τον νέο Αλέξις Σάντσες η Άρσεναλ

Έχουν πάνω-κάτω το ίδιο σουλούπι, είναι και οι δυο Χιλιανοί και παίζουν στην ίδια θέση. Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που μοιάζει απίστευτα στον Αλέξις Σάντσες και έχει ξετρελάνει τον Αρσέν Βενγκέρ (VIDEO).

Μία του Αγιέντε, δυο του Αγιέντε, τρεις και... υπογραφή; Ο αρχηγός των μικρών εθνικών ομάδων της Χιλής έχει εντυπωσιάσει τον Βενγκέρ, ο οποίος ζήτησε να δοκιμαστεί για μία τελευταία φορά προτού του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ποιος είναι όμως ο Μαρσέλο Αγιέντε; Αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός ή στην κορυφή, έχει ύψος μόλις 1,63, αλλά περιμένουν πως θα πάρει... μπόι μιας και είναι ακόμα 17 ετών. Στην πατρίδα του τον έχουν χαρακτηρίσει ως νέο Αλέξις Σάντσες και ήδη η Ευρώπη παραμιλάει για τα κατορθώματα του.

Ας δούμε στιγμές από την μικρή καριέρα του:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...