Η Άρσεναλ θέλει να ξαναγίνει ανταγωνιστική με τον πιο περίεργο τρόπο

Οι εποχές που έβγαζες μία καλή φουρνιά παικτών και γινόσουν ανταγωνιστικός... πέθαναν. Το γνωρίζουν στην Άρσεναλ και γι' αυτό ψάχνουν χορηγό μέχρι και στα... μανίκια, με σκοπό να κοντράρουν στα χρήματα Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι!

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang takes with the ball forward towards the goal but he is rules off side during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Aubameyang AP IMAGES

Καλώς ή κακώς την εποχή που ζούμε αν έχεις μπόλικο χρήμα μπορείς να αγοράσεις την ομάδα των ονείρων σου και κατευθείαν να γίνεις διεκδικητής όλων των τίτλων. Πάρτε ως παραδείγματα της Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και την Άρσεναλ.

Οι δυο πρώτες αγοράζουν ό,τι καλό κινείται, ενώ η τρίτη προσπαθεί να εξελίξει παίκτες τους οποίους όμως στη συνέχεια... χάνει. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση των "κανονιέρηδων" αναζητεί έσοδα με σκοπό να ξαναγίνει ανταγωνιστική.

Σε σημείο που βρίσκεται σε συζητήσεις με χορηγό για τα μανίκια! Τόσο στους επίσημους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Μάλιστα δεν θα είναι η πρώτη ομάδα που το κάνει, αφού ήδη τέτοια συμφωνία έχουν υπογράψει κι άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ έχει μείνει πίσω στο εμπορικό κομμάτι, έχοντας υπογράψει πολύ μικρότερες συμφωνίες σε σχέση με τους εγχώριους ανταγωνιστές της και από το 2019 που ολοκληρώνονται πολλές συμβάσεις, έχει σκοπό να ζητήσει σχεδόν τα διπλάσια!

Θα τα καταφέρει; Χωρίς τίτλους και κυρίως συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολο...

AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK