Η Άρσεναλ την "ψάχνει" για... ξάδερφο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Η Άρσεναλ "καίγεται" για εξτρέμ και ο Αρσέν Βενγκέρ λέγεται ότι τον έχει βρει στο πρόσωπο του... πρώτου ξαδέρφου πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Διαβάστε το κείμενο και θα καταλάβετε.

Η Άρσεναλ την "ψάχνει" για... ξάδερφο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Το "αντίο" της Βασιλείας στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνδυάστηκε με την τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα σε ένα από τα μεγαθήρια και φαβορί του θεσμού, την Μάντσεστερ Σίτι, με σκορ 2-1.

Πράγμα καθόλου τυχαίο καθώς διαθέτει στις τάξεις της ορισμένους ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα έχουν γραφτεί με κεφαλαία γράμματα σε πολλά μανατζερικά μπλοκάκια.

Ένα εξ αυτών είναι και του Νορβηγού, Μοχάμεντ Ελιουνούσι, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ και είναι... πρώτος ξάδερφος του Ταρίκ Ελιουνούσι που φέτος έπαιξε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Καραμπάχ.

Τα επτά γκολ -το τελευταίο του ήταν ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι- και οι 13 ασίστ που έχει μοιράσει ο 23χρονος εξτρέμ την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών πρωτοκλασάτων ομάδων, με την μία που ακούγεται να έχει μπει πιο έντονα στο κυνήγι της απόκτησής του, να είναι η Άρσεναλ.

Οι Ελβετοί κοστολογούν τον Ελιουνούσι με ένα ποσό της τάξης των 15.000.000€ ενώ πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το "ντιλ" να κλείσει σύντομα μιας και ο προπονητής των "κανονιέρηδων" ζητάει άμεσα την απόκτησή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK