Η Λα Κορούνια έριξε... πόρτα στην Άρσεναλ

Σύμφωνα με ισπανικά αλλά και βρετανικά ΜΜΕ, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αρνήθηκε την πρόταση της Άρσεναλ για τον Λούκας Πέρεθ, καθώς υπήρξε διαφωνία στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Η Λα Κορούνια έριξε... πόρτα στην Άρσεναλ
© GETTY IMAGES

Η υπόθεση της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ, όπως φαίνεται, θα έχει κι άλλα... επεισόδια. Παρά το γεγονός πως τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για κλεισμένη μεταγραφή, τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αρνήθηκε την πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ των "κανονιέρηδων" για τον Ισπανό άσο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξε διαφωνία στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, αφού οι Άγγλοι ήθελαν να καλύψουν τη ρήτρα σε δύο ισόποσες δόσεις. Αντίθετα, οι άνθρωποι της "Ντέπορ" επιθυμούσαν όλα τα χρήματα μπροστά.

Παρ' όλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του πρώην άσου του ΠΑΟΚ παραμένει κι η Έβερτον. Βέβαια, ο 27χρονος επιθετικός, όπως είναι λογικό, προτιμά την Άρσεναλ, γι' αυτό το λόγο και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο ΠΑΟΚ διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο σημαίνει πως θα "καρπωθεί" 6.000.000 ευρώ απ' την παραχώρηση του Λούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ζεστά" 6 εκ. ευρώ για ΠΑΟΚ από Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK