Η λύτρωση για τον Έμερι ήρθε από παίκτη της Γουέστ Χαμ!

Επιτέλους... νίκη για την Άρσεναλ στη φετινή πρώτη Premier League, με το πρώτο τρίποντο να έρχεται απέναντι στην Γουέστ Χαμ με ανατροπή αλλά και με τη συνδρομή της... θεάς τύχης (VIDEO).

Arsenal's Alexandre Lacazette celebrates with Arsenal's Lucas Torreira his side's second goal with his teammates after his shot deflected by West Ham's Issa Diop scoring own goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Alexandre Lacazette celebrates with Arsenal's Lucas Torreira his side's second goal with his teammates after his shot deflected by West Ham's Issa Diop scoring own goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος (με Μάντσεστερ Σίτι εντός και Τσέλσι εκτός), έτσι και στο τρίτο η Άρσεναλ δέχτηκε γκολ και μαλιστα πρώτη, μόνο που αυτή τη φορά μπόρεσε να φέρει τούμπα το ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ για να πανηγυρίσει την παρθενική της επιτυχία στη φετινή Premier League.

Η λύτρωση για τον Έμερι ήρθε από παίκτη της Γουέστ Χαμ!

Τα "σφυριά" προηγήθηκαν στο 25' με το ξερό σουτ του Αρναούτοβιτς παρά την προσπάθεια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) να τον σταματήσει, με τους "κανονιέρηδες" όμως να βρίσκουν την ισοφάριση πέντε λεπτά μετά με τον Μονρεάλ και να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Η λύτρωση για τον Έμερι ήρθε από παίκτη της Γουέστ Χαμ!

Η φάση-κλειδί σε ένα άκρως ανοιχτό ματς (αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές "καθαρές" ευκαιρίες) ήρθε στο 70' όταν μετά από γύρισμα του Λακαζέτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ισά Ντιόπ και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Γάλλο σέντερ μπακ να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της Γουέστ Χαμ και 8ος συνολικά που πετυχαίνει αυτογκόλ στο ντεμπούτο του στην Premier League!

Η λύτρωση για τον Έμερι ήρθε από παίκτη της Γουέστ Χαμ!

Κερασάκι στην τούρτα για τους "κανονιέρηδες" ήταν το γκολ του Γουέλμπεκ με σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις, με τον Έμερι να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη και να αποχωρεί ανακουφισμένος, έχοντας στο βάθος του μυαλού του πως άρχισε με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στα 22 χρόνια παρουσίας του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των Λονδρέζων.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK