Ήρθε το πρώτο "άκυρο" για αντι-Βενγκέρ!

Η Άρσεναλ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του... φευγάτου Αρσέν Βενγκέρ, με έναν από τους υποψηφίους να θέτει τον εαυτό του εκτός της σχετικής λίστας. Διαβάστε τον λόγο...

Ήρθε το πρώτο "άκυρο" για αντι-Βενγκέρ!
AP PHOTO/TOM HEVEZI

Έπειτα από 22 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να "κρεμάσει" το κοστούμι του, και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον άλλον προπονητή, με πιο φρέσκες ιδέες να οδηγήσει ξανά τους "κανονιέρηδες" στον δρόμο των τροπαίων.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ιδιαίτερα και ήχησαν σαν μελωδία στα αυτιά των οπαδών της Άρσεναλ, ήταν εκείνο του Πατρίκ Βιεϊρά, που επί μια 9ετία (1996-2005) δόξασε όσο κανείς την φανέλα των Λονδρέζων, αλλά από άποψης προπονητικής εμπειρίας υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα ονόματα της σχετικής λίστας.

Ο 41χρονος Γάλλος που κάνει το... αγροτικό του στα γήπεδα του MLS με τη Νιου Γιορκ Σίτι, διατηρώντας την, μάλιστα, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ανατολικής Περιφέρειας, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "WNYE" που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και μίλησε αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Άρσεναλ.

"Πέρασα εννιά υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ, γεγονός που κάνει τον σύλλογο ξεχωριστό για εμένα", είπε για αρχή και συνέχισε: "Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για να προπονήσω την ομάδα.

Είναι κολακευτικό να συνδέεται το όνομά σου με σπουδαίους συλλόγους. Κάνει καλό στον εγωισμό σου αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια".

Μείον ένας, λοιπόν, στη λίστα, αν και απ' όσα μεταφέρουν τα Μέσα από το Νησί δεν θα αργήσουμε και πολύ να μάθουμε τον αντικαταστάτη του Αλσατού τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK