Και του χρόνου σε πάγκο ο Βενγκέρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την παραμονή του ή μή στον πάγκο της Άρσεναλ και έκανε μία αποκάλυψη ενώ μοίρασε απλόχερα ατάκες. Διαβάστε το story.

Και του χρόνου σε πάγκο ο Βενγκέρ!

Η βαριά ήττα με 5-1 από την Μπάγερν σε συνδυασμό με την άθλια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο (δέχτηκε τέσσερα γκολ) και τον σχεδόν δεδομένο αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Champions League είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια για το "αντίο" του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ μετά από 21 χρόνια παρουσίας σε αυτή, ο ίδιος πάντως αρνήθηκε να ανοίξει όλα τα χαρτιά του.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (17/2) ενόψει του αγώνα του FA Cup με την Σάτον, ο Αλσατός αποκάλυψε μεν ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους πάγκους, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι ή θα αναζητήσει άλλη ομάδα.

"Ό,τι και αν γίνει, θα προπονώ και τη νέα σεζόν. Είτε είναι εδώ είτε όχι, αυτό είναι σίγουρο. Σιχαίνομαι την ήττα, σιχαίνομαι να χάνω παιχνίδια.

Και του χρόνου σε πάγκο ο Βενγκέρ!

Είναι σημαντικό για το σύλλογο να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον. Δεν δούλεψα εδώ 20 χρόνια για να μην ενδιαφέρομαι. Είχα πολλές ευκαιρίες να πάω κάπου αλλού αλλά νοιάζομαι για αυτό το σύλλογο και το μέλλον του. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε ασφαλή χέρια", τόνισε ο Βενγκέρ, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

"Το μέλλον μου δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος που λέγεται Άρσεναλ. Πρέπει να εστιάσουμε στα πραγματικά προβλήματα, στον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι στο μέλλον μου. Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για αυτό το ζήτημα. Έληξε αυτό το κεφάλαιο".

Παράλληλα, ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" φρόντισε να υπερασπιστεί το έργο του την τελευταία 20ετία λέγοντας: "Ακόμα και αν φύγω, η Άρσεναλ δεν θα νικάει σε όλα τα παιχνίδια της. Ελπίζω στο μέλλον να κατακτήσουμε το Champions League αλλά δεν είναι είναι τρόπαιο που το είχε πάρει η ομάδα πριν από μένα. Θα πρέπει να το έχετε υπόψη αυτό.

Από τη στιγμή που δεν κατακτάς τα πάντα, θα γίνεται κάτι λάθος. Μόνο τρεις ομάδες παίζουν κάθε σεζόν στο Champions League εδώ και σχεδόν 20 χρόνια: η Άρσεναλ, η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι όλα τέλεια αλλά δεν είναι και όλα λάθος..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK