Κατηγορίες εις βάρος της Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Τσέιμπερς

Η Άρσεναλ κατηγορείται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας πως παραβίασε κανονισμούς που σχετίζονται με τους μάνατζερ, στη μεταγραφή του Κάλουμ Τσέιμπερς από τη Σαουθάμπτον, το καλοκαίρι του 2014.

Σε μπελάδες βρίσκεται η Άρσεναλ μετά τις κατηγορίες που της απήγγειλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Οι "κανονιέρηδες" τη μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν, απέκτησαν από τη Σαουθάμπτον τον Κάλουμ Τσέιμπερς, έναντι 20.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες της Ομοσπονδίας, η Άρσεναλ δεν τήρησε τους προβλεπόμενους κανόνες για τους ατζέντηδες των παικτών, προβαίνοντας σε παράνομες συμφωνίες με τον μάνατζερ του 20χρόνου Άγγλου, Άλαν Μίντλετον, που επίσης κατηγορείται.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν έχουν γνωστοποιηθεί, με τις δύο πλευρές να καλούνται στο επόμενο διάστημα να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Ο μάνατζερ του Τσέιμπερς έχει διορία μέχρι τις 17 Ιουνίου, ενώ η ομάδα του Λονδίνου ζήτησε παράταση μέχρι τις 26 Ιουνίου, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την Ομοσπονδία.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.