"Who is... Μαυροπάνος;"

Η είδηση περί της μετακίνησης του "άγνωστου" για το ευρύ κοινό Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ από τον ΠΑΣ έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Αναμενόμενο ήταν τα κορυφαία σάιτ και οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές σελίδες στα social media να πάρουν... φωτιά για τον Έλληνα στόπερ!

"Who is... Μαυροπάνος;"

Στις 7 Μαρτίου του 2001 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Μάντσεστερ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αναρωτιέται τότε ποιος ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, λέγοντας το περίφημο: "Who is Giourkas?"...

Σχεδόν 16 χρόνια μετά, ένας άλλος Έλληνας αμυντικός αναγκάζει το αγγλικό ποδόσφαιρο να συζητά και να ρωτά γι' αυτόν στο διαδίκτυο. Άλλωστε, τα πράγματα από το '01 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει και το ίντερνετ επιτρέπει στον κόσμο να ψάχνει, να σχολιάζει και να κάνει "πάρτι" με τις απορίες και τα συμπεράσματά του δημόσια.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της Άρσεναλ και όπως ήταν λογικό η μετάβαση από τον ΠΑΣ στους "Κανονιέρηδες" δεν θα περνούσε απαρατήρητη, αφού στην Ελλάδα ο 20χρονος έχει "φτιάξει" το όνομά του, όμως στο εξωτερικό είναι άγνωστος.

Κορυφαία ειδησεογραφικά Μέσα ασχολούνται με τον Έλληνα στόπερ, ενώ στα social media οι ποδοσφαιρικές σελίδες "ρωτούν" τους ακολουθούς τους με τέτοιο τρόπο, πιο χιουμοριστικά βέβαια, για τον Μαυροπάνο. Το κορυφαίο post (έχει ξεπεράσει τα 1.600 likes, 70.000 προβολές) το εντοπίσαμε στη σελίδα Soccer Memes και είναι απόσπασμα από την ταινία: " Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα".

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από τη θρυλική ατάκα που λέει ο Σάμιουελ Τζάκσον: " Who the f@ck is this a@@@" που παραφράζεται από τους εμπνευστές της δημοσίευσης ως: "Who the f@ck is Mavropanos" που στα ελληνικά σημαίνει: " Ποιος στο δι@ολο είναι ο Μαυροπάνος;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK