Λείπει το VAR, χορεύει ο Ομπαμεγιάνγκ!

O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε ιστορία όμως το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ δεν θα είχε μετρήσει αν λειτουργούσε από τη φετινή σεζόν το VAR στην Premier League (PHOTO).

Everton's Ashley Williams, right, vies for the ball with Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Everton's Ashley Williams, right, vies for the ball with Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η κοινή παρουσία στην ενδεκάδα των Χένριχ Μιχιταριάν και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έδωσε φτερά στην Άρσεναλ που διέλυσε με 5-1 την Έβερτον (4-0 στο ημίχρονο), με τον πρώτο να έχει τρεις ασίστ και τον δεύτερο να ανοίγει λογαριασμό με την κόκκινη φανέλα για να γίνει μόλις ο 8ος παίκτης στην ιστορία της που πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του.

Λείπει το VAR, χορεύει ο Ομπαμεγιάνγκ!
© EPA

Ωστόσο το πρώτο γκολ του Γκαμπονέζου φορ για την ομάδα του Βενγκέρ δεν θα μετρούσε αν ίσχυε από τη φετινή σεζόν το VAR (video assistant referee) που θα μπει από τη νέα σεζόν στη ζωή των Άγγλων στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τη φάση του 37ου λεπτού, με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ όταν δέχτηκε την ασίστ από τον Μιχιταριάν, αλλά τον βοηθό διαιτητή Κονσταντίν Χατζιδάκη να είναι πιθανότατα ο μοναδικός σε όλο το "Emirates" που δεν αντιλήθηκε την παράβαση.

Λείπει το VAR, χορεύει ο Ομπαμεγιάνγκ!
© BT SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK