Ο άνθρωπος που... υπέγραψε τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ, θέλει να φύγει!

Οι φωνές που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ μακριά από την Άρσεναλ ολοένα και αυξάνονται. Τελευταίος που ζητά την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού είναι ο άνθρωπος που τον πήγε στην ομάδα το 1996!

Τον Αύγουστο του 1996 η Άρσεναλ έλυσε τη συνεργασία της με τον Μπρους Ρίο και έγινε μία μεγάλη εσωτερική "μάχη" για τον αντικαταστάτη του. Τελικά επικράτησε η άποψη του Ντέιβιντ Ντέιν και το διοικητικό συμβούλιο πήρε την απόφαση να προσληφθεί ο Αρσέν Βενγκέρ από την... Ιαπωνία!

Την τελική υπογραφή βέβαια έβαλε ο Πίτερ Χιλ-Γουντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος του συλλόγου εκείνη την εποχή. Ο 82χρονος επιχειρηματίας μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ και παραδέχθηκε την... πικρή αλήθεια.

Δηλαδή πως πρέπει να υπάρχει άμεσα μία αλλαγή στον πάγκο του συλλόγου: "Είναι ολοφάνερο πως δεν είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή στον πάγκο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Βενγκέρ τα έχει πάει θαυμάσια, όμως νομίζω πως έχει παρακάτσει. Το βρίσκω θλιβερό γιατί ήταν ο αγαπημένος πολλών, όμως πλέον αυτή η αγάπη έχει καταστραφεί".

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του μέχρι το 2019.

AP Photo/Fiona Hanson

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.