Ο άνθρωπος που... υπέγραψε τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ, θέλει να φύγει!

Οι φωνές που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ μακριά από την Άρσεναλ ολοένα και αυξάνονται. Τελευταίος που ζητά την απομάκρυνση του Αλσατού τεχνικού είναι ο άνθρωπος που τον πήγε στην ομάδα το 1996!

Τον Αύγουστο του 1996 η Άρσεναλ έλυσε τη συνεργασία της με τον Μπρους Ρίο και έγινε μία μεγάλη εσωτερική "μάχη" για τον αντικαταστάτη του. Τελικά επικράτησε η άποψη του Ντέιβιντ Ντέιν και το διοικητικό συμβούλιο πήρε την απόφαση να προσληφθεί ο Αρσέν Βενγκέρ από την... Ιαπωνία!

Την τελική υπογραφή βέβαια έβαλε ο Πίτερ Χιλ-Γουντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος του συλλόγου εκείνη την εποχή. Ο 82χρονος επιχειρηματίας μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ και παραδέχθηκε την... πικρή αλήθεια.

Δηλαδή πως πρέπει να υπάρχει άμεσα μία αλλαγή στον πάγκο του συλλόγου: "Είναι ολοφάνερο πως δεν είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή στον πάγκο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Βενγκέρ τα έχει πάει θαυμάσια, όμως νομίζω πως έχει παρακάτσει. Το βρίσκω θλιβερό γιατί ήταν ο αγαπημένος πολλών, όμως πλέον αυτή η αγάπη έχει καταστραφεί".

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του μέχρι το 2019.

AP Photo/Fiona Hanson

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!