Ο Έμερι πήγε στην Άρσεναλ... αναμμένος για να "φάει" τον πιο ακριβό παίκτη!

Ο Ουνάι Έμερι συμφώνησε να είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ και με το... καλημέρα σας φέρεται να περνάει τον δικό του νόμο στ' αποδυτήρια και τη διαχείριση των παικτών. Ποια τα πουλέν του και για ποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή δεν "καίγεται" ιδιαίτερα.

Η εποχή Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ πέρασε στην ιστορία και αρχίζει αυτή του Ουνάι Έμερι. Σύντομη ή μακροχρόνια θα δείξει...

Ωστόσο ο 46χρονος Ισπανός παρουσιάζεται από τα μίντια στην Αγγλία ότι πάει στο "Emirates" με άγριες διαθέσεις.

Οι Βρετανοί έγραφαν όλον αυτόν τον καιρό ότι ο Βενγκέρ είχε χάσει τ' αποδυτήρια και αρκετοί σταρ της ομάδας δεν τον άκουγαν, πολύ πριν ο Αλσατός κάνει γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει να είναι  "Κανονιέρης".

Τα ρεπορτάζ στο Νησί αναφέρουν ότι ο Έμερι πριν τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα σπεύσει να "στρώσει" τα αποδυτήρια κι από εκεί πέρα να δώσει νέους ρόλους. Επί Βενγκέρ, ο παίκτης που συγκέντρωνε πάνω του τις μεγαλύτερες αρμοδιότητες ήταν ο Μεσούτ Εζίλ, όντας άλλωστε και ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ, αφού λαμβάνει 400.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Για τον Έμερι, όμως, δύο είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους πάνω λένε πως θέλει να "χτίσει" την ομάδα και να βάλει τη δική του "σφραγίδα". Πρόκειται για τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Ράμσεϊ. Για τον δεύτερο μάλιστα φέρεται να έχει δώσει ήδη εντολή να "τρέξουν" οι διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίου του που εκπνέει το 2019.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.