Ο Ομπαμεγιάνγκ κάνει... ντελίβερι φανέλες

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη ο επιθετικός της Άρσεναλ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πέρα από σπουδαίος παίκτης, απέδειξε ότι αν μην τι άλλο διαθέτει ευαισθησίες (photo),

Ο Ομπαμεγιάνγκ κάνει... ντελίβερι φανέλες
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη στην Άρσεναλ έναντι του ποσού - ρεκόρ για τον σύλλογο, των 60.000.00€ και οι οπαδοί είδαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα "βγάλει το κάρο απ' τις λάσπες" και θα δώσει μια άλλη αίγλη στις τάξεις των "κανονιέριδων".

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει φανεί αντάξιος των προσδοκιών εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές σε τέσσερις συμμετοχές, έδειξε όμως ότι ώς άνθρωπος έχει μεγάλη "κλάση".

Στο σαββατιάτικο ματς με την Μπράϊτον με την Άρσεναλ (4/3), ένας μικρός φίλος των γηπεδούχων και φανατικός οπαδός του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, του ζήτησε μέσω πλακάτ να του δώσει την φανέλα του μετά το τέλος του αγώνα, κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Μάλιστα, ο μικρός φαν, του εξέφρασε το παράπονό του μέσω ανάρτησης του στο Twitter λέγοντάς: "Ει Ομπαμεγιάνγκ, μέχρι και το Sky Sports έδειξε το πλακάτ που έφτιαξα για εσένα, κι όμως δεν μου έδωσες την φανέλα σου", με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να του απολογελιται: "Συγγνώμη, σε είδα αλλά αντάλλαξα τη φανέλα μου με κάποιον ποδοσφαιριστή της Μπράϊτον. Δώσε μου τα στοιχεία σου για να σου την στείλω σπίτι ταχυδρομικώς".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ:

Ο Ομπαμεγιάνγκ κάνει... ντελίβερι φανέλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK