Ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ με μία συγγνώμη!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγινε επίσημα κάτοικος Λονδίνου και αμέσως μόλις υπέγραψε στην Άρσεναλ φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη στην πρώην ομάδα του!

Ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ με μία συγγνώμη!

Η Ντόρτμουντ ήταν η ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του και παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετούς μήνες ήταν σε έντονη κόντρα με τη διοίκηση, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θέλησε να αποκαταστήσει τη σχέση τους με τους Βεστφαλούς.

Λίγο αφότου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, ο Γκαμπονέζος επιθετικός θέλησε να ρίξει όμορφους τίτλους τίτλους στη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους" αφού ζήτησε... συγχώρεση από τους οπαδούς για τη φυγή του!

"Καταρχήν συγγνώμη για ό,τι συνέβη τον τελευταίο μήνα. Ήθελα όμως να κάνω μία αλλαγή το περασμένο καλοκαίρι, δεν έγινε τότε αλλά έπρεπε να συμβεί.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ με μία συγγνώμη!

Ίσως ο τρόπος που επέλεξα να το πετύχω δεν ήταν ο καλύτερος, όμως όλοι ξέρουν πως ο Όμπα είναι τρελός. Ναι, είμαι ένα τρελό παιδί, χαχαχαχα!

Έχω κάνει λάθη αλλά ποτέ με πρόθεση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα 4,5 χρόνια που πέρασα στην Ντόρτμουντ, επειδή μου δώσατε δύναμη για να ανέβω στο επίπεδο που είμαι τώρα.

Ευχαριστώ όλη την οικογένεια της Ντόρτμουντ, τους οπαδούς, το σύλλογο, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά τους συμπαίκτεςμου. Ο δικός σας Όμπα 17!!!", ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ομπαμεγιάνγκ προς τους Βεστφαλούς και μάλιστα στα γερμανικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK