Ο Βενγκέρ έχει περισσότερα ματς από όλους τους προπονητές της Premier μαζί

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει κοουτσάρει τους "κανονιέρηδες" σε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι και οι 19 υπόλοιποι τεχνικοί της Premier League μαζί στις ομάδες τους.

Ο Βενγκέρ έχει περισσότερα ματς από όλους τους προπονητές της Premier μαζί

Για ένα απίστευτο ρεκόρ μπορεί να υπερηφανεύεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός που βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ από το 1996 (19 χρόνια), έχει κοουτσάρει τους "κανονιέρηδες" σε 1.066 παιχνίδια στην Premier League ενώ όλοι οι άλλοι 19 προπονητές που μετέχουν στην κατηγορία, έχουν κοουτσάρει συνολικά 998 φορές τις νυν ομάδες τους!

Το στατιστικό αυτό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη βρετανική " Mirror", ενώ σε αυτό συνέβαλε και η απομάκρυνση του Νάιτζελ Πίρσον από τον πάγκο της Λέστερ.

Να σημειωθεί ότι ο Βενγκέρ αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μακροβιότερο τεχνικό στον πάγκο μιας ομάδας στην Premier, ενώ μόνο οι Μπρένταν Ρότζερς ( Λίβερπουλ) και Έντι Χάουι (Μπόρνμουθ), βρίσκονται για παραπάνω από δύο χρόνια στις ομάδες τους, με τον Χάουι να διανύει τη δεύτερη θητεία του στα "κεράσια", όπως άλλωστε και ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK