Ο Βενγκέρ βρήκε τον αντί-Σάντσες και είναι και Γάλλος!

"Παπούτσι απ' τον τόπο σου κι ας είναι και... μπαλωμένο" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε σύμφωνα με δημοσιεύματα τον αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες που είναι Γάλλος, αλλά και... "μπαλωμένος" με την έννοια του τεράστιου ταλέντου του.

Ο Βενγκέρ βρήκε τον αντί-Σάντσες και είναι και Γάλλος!

Ο Αλέξις Σάντσες κουνάει... μαντήλι στο "Emirates" και ο Αρσέν Βενγκέρ καλείται πλέον να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω του ο σπουδαίος Χιλιανός επιθετικός, εφόσον οριστικοποιηθεί το "adios".

Ο Τόμας Λεμάρ ήταν η πρώτη επιλογή του Αλσατού, ωστόσο τα "τρελά" ποσά που αξίωσε η Μονακό στάθηκαν εμπόδιο στην επίτευξη του deal.

Σύμφωνα με την "Daily Mirror" λοιπόν, ο Βενγκέρ δεν κάμπτεται και συνεχίζει... γαλλικά, καθώς τώρα φέρεται να έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην ανεύρεση τρόπων για να πάρει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Άντονι Μαρσιάλ!

Ο 21χρονος Γάλλος δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών του στο "Όλντ Τράφορντ" καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς κι όταν παίζει δεν... τραβάει τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Σε πολλούς όταν η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας η περίπτωση Μαρσιάλ θύμισε... Ανρί, όταν ο "Τιτί" άφησε τη Γιουβέντους για λογαριασμό των "Κανονιέρηδων" και εκτόξευσε την καριέρα μέχρι την ελίτ των κορυφαίων επιθετικών που 'χει δει ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Ωστόσο το 1999 τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Βενγκέρ για να πάρει τον Ανρί, καθώς τότε δεν υπήρχε... Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος το καλοκαίρι ήθελε σφόδρα τον Ιβάν Πέρισιτς, αλλά όταν η Ίντερ ζήτησε για αντάλλαγμα τον Μαρσιάλ "έκοψε" επαφές. Τώρα;

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK