Ο Βενγκέρ βρήκε... χορηγό για να κάνει μεταγραφές

Χρήματα για να φτιάξει μία ανταγωνιστική Άρσεναλ έψαχνε ο Αρσέν Βενγκέρ και χρήματα βρήκε. Για την ακρίβεια πάνω από 225.000.000€! Χρειάστηκε βέβαια βοήθεια από τα Εμιράτα.

Μετά την απόκτηση των Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν και την ανανέωση του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ, ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει 2-3 πινελιές ακόμα για να μπορέσει να κάνει ξανά ανταγωνιστική την Άρσεναλ.

Αυτό απαιτεί χρήματα. Πολλά χρήματα. Ποιοι τα έχουν; Κινέζοι και Άραβες. Έτσι, η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την "Emirates" με σκοπό να συνεχίσει να είναι χορηγός στη φανέλα μέχρι το 2023-2024!

Τα χρήματα θα ξεπεράσουν τα 225.000.000€ και δεν αποκλείεται να αυξηθούν κι άλλο, αν σε αυτό το διάστημα έρθουν επιτυχίες (τίτλοι). Η συγκεκριμένη συμφωνία θα είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου σε χρονική διάρκεια.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).