Ο Βενγκέρ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο

Δεν έχει περάσει ακόμα πολύς καιρός από την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του Βενγκέρ από την Αρσεναλ και ο Αλσατός τεχνικός συζητά ήδη για το μέλλον του με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.

Arsenal's manager Arsene Wenger arrives at the pitch before the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's manager Arsene Wenger arrives at the pitch before the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Ο Αρσέν Βενγκέρ βιώνει τους τελευταίους μήνες της πολυετούς θητείας του στην Άρσεναλ, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, το προσεχές καλοκαίρι. Μόνος στόχος που απέμεινε στον 68χρονο με τους "κανονιέρηδες" για φέτος είναι η κατάκτηση του Europa League. Ωστόσο, είτε φτάσει προς την ευρωπαϊκή δόξα, είτε όχι, δεν ανησυχεί για το μέλλον του, καθώς μοιάζει να έχει δέσει τον... γάιδαρό του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γαλλικού Le10 Sport, ο Αλσατός τεχνικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Παρί Σεν Ζερμέν, όχι όμως για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, αλλά από ένα διαφορετικό και σημαντικό πόστο. Μάλιστα, έχει έρθει ήδη σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες των Παριζιάνων και αναφέρεται λεπτομερώς πότε και πως αυτές ξεκίνησαν.

Στα μέσα του Απρίλη άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας συναντήθηκαν σε εστιατόριο στο Παρίσι με τον Βενγκέρ, όπου "έβαλαν" τις πρώτες βάσεις για την επίτευξη του deal. Και ποιο είναι αυτό; Να γίνει γενικός διευθυντής, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο και αποτελώντας τον άνθρωπο που θα επιβλέπει, από τις μεταγραφικές κινήσεις, μέχρι το σκάουτινγκ του κλαμπ.

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, αυτή προορίζεται για τον Γερμανό Τόμας Τούχελ, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να γίνεται αφεντικό της Παρί. Πάντως, για τον κόουτς των Λονδρέζων η καριέρα του στους πάγκους μοιάζει να φτάνει στο τέλος της, αν αυτή η "κρυφή" συμφωνία ολοκληρωθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK