Όρθιο το "Ολντ Τράφορντ" για χάρη του Βενγκέρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ κοουτσάρει για τελευταία φορά την Άρσεναλ σε εκτός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το κοινό των "κόκκινων διαβόλων" τον υποδέχτηκε με ιπποτικό τρόπο (PHOTO+VIDEO).

Όρθιο το "Ολντ Τράφορντ" για χάρη του Βενγκέρ!
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Άρσεναλ και ένα από τα τελευταία παιχνίδια του στον πάγκο των Λονδρέζων είναι το αποψινό στο "Ολντ Τράφορντ", απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι το Νο 1.231 για εκείνον στους "κανονιέρηδες"!

Δεν έχει πάντως καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα που έδωσε στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το κοινό της Γιουνάιτεντ να του αποδίδει τιμές χειροκροτώντας τον καθολικά τη στιγμή που βγήκε από τη φυσούνα και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά τον περίμενε και δεύτερη "έκπληξη".

Αυτή ήρθε από την επίσημη Γιουνάιτεντ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να θάβει το τσεκούρι του πολέμου με τον Βενγκέρ δίνοντάς του το χέρι και χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να του παραδίδει τιμητική πλακέτα.

Αναμφίβολα εικόνες που θα κρατήσει για πάντα στη μνήμη του ο έμπειρος τεχνικός και που φανερώνουν πως στην Premier League η έννοια "ποδοσφαιρικός πολιτισμός" μόνο άγνωστη δεν είναι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK