Παίρνει 30.000 λίρες την εβδομάδα και η μάνα του είναι άστεγη

Μία περίεργη ιστορία κάνει το γύρω της Αγγλίας μετά την καταγγελία μητέρας ανερχόμενου σταρ της Άρσεναλ ότι την άφησε να ζει άστεγη, σ' ένα κοντέινερ, ενώ εκείνος αμείβεται με 30.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Τζουλ Νίελς, 38 ετών, είναι η μητέρα του ανερχόμενου σταρ της Άρσεναλ, Ένσλι Μάιτλαντ Νίελς.

Η συγκεκριμένη γυναίκα κατήγγειλε το γιο της στα Μέσα στην Αγγλία, τα οποία άρπαξαν το θέμα, πως ο ευκατάστατος ποδοσφαιριστής την εγκατέλειψε χωρίς καμία προειδοποίηση και ζει πλέον με τον αδερφό του σ' ένα πολυτελές σπίτι αξίας 700.000 λιρών σε προάστιο του Λονδίνου.

Αυτή τη στιγμή, η Νίελς δεν έχει σπίτι και εργασία και ζει σ' ένα κοντέινερ που δεν διαθέτει ούτε τα βασικά...

Η ίδια λέει πως ο τα χρήματα είναι αυτά που παρέσυραν το γιο της, και δεν σκέφτεται πλέον τις πράξεις του.

Παράλληλα, ανέφερε στα Μέσα, πως στις δύσκολες στιγμές που οι σκοτεινοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσπάθησαν να εξαπατήσουν το γιο της με τα συμβόλαια, αυτή ήταν εκεί και τον προστάτεψε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νίελς είχε προβλήματα με το νόμο, κάποια στιγμή στο παρελθόν, όταν την κατήγγειλε στις Αρχές ένας πρώην παράγοντας της Άρσεναλ για επίθεση. Η ίδια υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να κοροϊδέψει την οικογένεια στα οικονομικά.

Από την πλευρά του ο 20χρονος που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδρασή του.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!