Πήρε Τσεχ η Άρσεναλ

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ, με το κόστος μεταγραφής να ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 24:  Petr Cech of Chelsea in action during the Captial One Cup Third Round match between Chelsea and Bolton Wanderers at Stamford Bridge on September 24, 2014 in London, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Petr Cech of Chelsea in action during the Captial One Cup Third Round match between Chelsea and Bolton Wanderers at Stamford Bridge on September 24, 2014 in London, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images) GETTY IMAGES

Παίκτης της Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Πετρ Τσεχ, καθώς οι "κανονιέρηδες" ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Τσέχου γκολκίπερ, έναντι 15.000.000 ευρώ. Ο Τσεχ αφήνει τους Λονδρέζους ύστερα από 11 χρόνια, κατά τα οποία κατέκτησε όλους τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Οι δύο πλευρές ήταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει κι η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο 33χρονος άσος ήθελε να παραμείνει στο Λονδίνο.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει γίνει γνωστή, όμως τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως θα αμείβεται με 6.700.000 ευρώ το χρόνο, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στο Νησί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με την Άρσεναλ απέναντι στην πρώην -πλέον- ομάδα του στις 2 Αυγούστου στο πλαίσιο του "Community Shield".

News 24/7

24MEDIA NETWORK