Πρώην "Έλληνας" αφήνει την Άρσεναλ για να παίξει Μουντιάλ

Στη χώρα μας διέπρεψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πήγε στην Ισπανία για να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του και από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Αγγλία καταγράφοντας πολύ καλά στατιστικά, όμως δεν του αρκεί.

Πρώην "Έλληνας" αφήνει την Άρσεναλ για να παίξει Μουντιάλ
lucas perez

Ο Λούκας Πέρεθ αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με το "δικέφαλο" του βορρά να βάζει αρκετά χρήματα στο ταμείο του από τις μετέπειτα μεταγραφές του Ισπανού. Πέρυσι το καλοκαίρι η φήμη του έφτασε στα... αυτιά του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δαπάνησε περίπου 20 εκ. ευρώ και τον πήρε στην Άρσεναλ.

Πρώην "Έλληνας" αφήνει την Άρσεναλ για να παίξει Μουντιάλ

Φέτος, μετράει 17 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ, ωστόσο το γεγονός πως έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε 8 ματς, δεν τον ικανοποιεί κι έχει τάσεις φυγής. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιθυμία του να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας για το Μουντιάλ του 2018 και θεωρεί πως με το χρόνο που παίρνει στους "κανονιέρηδες" δεν θα καταφέρει να επιτύχει το στόχο του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Goal.com", είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι ο 28χρονος να πιέσει για την αποχώρησή του. Όσο για την ομάδα που θα... μετακομίσει, θα πρέπει να τον δελεάσει με εξασφαλισμένη θέση στην 11άδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK