Πρώην παίκτης της Άρσεναλ προορίζεται για διάδοχος του Βενγκέρ και δεν είναι ο Ανρί!

Η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων της Άρσεναλ αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της απομάκρυνσης του Αρσέν Βενγκέρ. Ποιος όμως είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του; Μάλλον κάποιος πρώην παίκτης της ομάδας, αλλά αν όχι ο Τιερί Ανρί, τότε ποιος;

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται από το 1996 στον πάγκο της Άρσεναλ, ωστόσο τα "ψωμιά" του στον πάγκο φαίνεται πως... τελειώνουν. Οι περισσότεροι είχαν σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ωστόσο ο Αλσατός τεχνικός και έμεινε και ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Πλέον ο χρόνος του μετράει αντίστροφα και ήδη στο μυαλό των ιθυνόντων της ομάδας γυρίζουν πολλά ονόματα για πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με την βρετανική " Telegraph" όμως το μεγάλο φαβορί είναι ένα... παιδί του συλλόγου. Ένας παίκτης οποίος φόρεσε τη φανέλα πολλά χρόνια και με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ πλέον ακολουθεί προπονητική καριέρα. Το μυαλό όλων αρχικά πηγαίνει στον Τιερί Ανρί, o oποίος αυτή τη στιγμή είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική Βελγίου και σίγουρα θα τον ήθελαν πολύ οι οπαδοί της Άρσεναλ.

Ωστόσο δεν είναι αυτός. Αυτός που "παίζει" δυνατά για τη θέση είναι ο Μίκελ Αρτέτα, ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 35χρονος Ισπανός έπαιξε 149 αγώνες με τη φανέλα της Άρσεναλ και πέτυχε 16 γκολ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ από το 2011 μέχρι και το 2016 που αγωνίστηκε στους "κανονιέρηδες". Εκεί έκλεισε την καριέρα του και ακολούθησαν μαθήματα προπονητικής, ενώ αμέσως πήρε και τη δουλειά του βοηθού στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στους φίλους της Άρσεναλ.

Λέτε τώρα να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η ομάδα του Λονδίνου να γίνει η πρώτη που θα του δώσει την ευκαιρία να γίνει πρώτος προπονητής;

News 24/7

24MEDIA NETWORK