Η θέση του Αρσέν Βενγκέρ στην άκρη του πάγκου του πάγκου της Άρσεναλ, φαντάζει επισφαλής αφού τόσο οι κακές φετινές εμφανίσεις της ομάδας, όσο και η 6η θέση που καταλαμβάνει στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν κάνει τον κόσμο των "κανονιέρηδων" να ζητάει με πλακάτ και συνθήματα την απομάκρυνση του 68χρονου τεχνικού, με το πλέον χαρακτηριστικό: "Wenger out".
Ήδη στο Νησί ακούγονται "ψίθυροι" που αφορούν τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αλσατού προπονητή, ειδικά μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του League Cup, με το "ελληνικό" στοιχείο δεσπόζει στη λίστα με τα ονόματα που ακούγονται πιο έντονα.
Εκείνοι που φέρονται να "παίζουν" πιο έντονα, είναι οι Γιόακιμ Λεβ, Μπρένταν Ρότζερς, Μίκελ Αρτέτα και ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τη χρονιά 2012-2013 έφυγε από τους "ερυθρόλευκους" με την ταμπέλα του "αποτυχημένου" αν και αήττητος σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τα τελευταία χρόνια έχει "χτίσει" πολύ καλό όνομα, αφού η άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο των Μονεγάσκων, τον έχει αναγάγει σε top προπονητή.
Με τα "χρώματα" της Μονακό, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League την περασμένη σεζόν όπου μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής Γαλλίας εκτοπίζοντας την Παρί των πολλών εκατομμυρίων.

Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.

Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Πώς είναι δυνατόν το ελληνικό μπάσκετ να μη βγάζει σουτέρ στην εποχή του σουτ; Μια καλή ερώτηση, στην οποία προσπαθούν να απαντήσουν στον Γιάννη Φιλέρη, ο Κώστας Σορώτος και ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας
Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!