Θα γυρίσει, πού θα πάει, ο τροχός για τον Καθόρλα

Τον Σάντι Καθόρλα μην τον λυπάσαι. Θα επανέλθει σίγουρα στο γήπεδο γιατί δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη που δίνει ό,τι κι αν του τύχει ακόμα.

Θα γυρίσει, πού θα πάει, ο τροχός για τον Καθόρλα

Αφού έχει τη δύναμη ν' ανακοινώνει μόνος του τα κακά μαντάτα, ο Σάντι Καθόρλα έχει πετύχει το απόλυτο: να συμβιβαστεί με την ιδέα των επιπλοκών, να μην κάμπτεται το ηθικό του και να παλεύει γι' αυτό που θέλει τόσο πολύ. Την επιστροφή του στο γήπεδο.

Πριν από 20 ημέρες είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του χειρουργημένου ποδιού του Ισπανού. Φωτογραφίες που σόκαραν το αναγνωστικό κοινό, αφού μπορούσε ο καθένας να δει τον "φαγωμένο" κατά οκτώ εκατοστά τένοντά του. Ο ίδιος επέλεξε να το κάνει, παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα "Marca", για την ατέλειωτη περιπέτειά του.

Όλα αυτά μετά από οκτώ χειρουργεία και μια μόλυνση στο σημείο της τομής που προκάλεσε γάγγραινα και τον... απείλησε με ακρωτηριασμό.

Την ένατη επέμβαση που ακολούθησε την αποδέχθηκε ως κομμάτι της ρουτίνας του. Έγραψε στο twitter πως " λόγω κάποιας ενόχλησης στον τένοντα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες, έπρεπε να περάσω ξανά την πόρτα του χειρουργείο. Η ημερομηνία επιστροφής μου στα γήπεδα θα επιμηκυνθεί, αλλά διατηρώ τον ενθουσιασμό και το κίνητρο να γυρίσω και ν' απολαύσω το μεγάλο πάθος μου".

Είναι παλικάρι ο Καθόλα και θα νικήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK