Θέλει μέχρι τα... γεράματα τον Βενγκέρ

Δυο ενδιαφέροντα δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τόσο την Άρσεναλ όσο και τον Αρσέν Βενγκέρ να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για πολλά χρόνια ακόμα. Ο κόσμος όμως, το λέει;

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 26:  Arsenal manager Arsene Wenger during the match at Emirates Stadium on November 26, 2013 in London, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)
ARSENE WENGER ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Σε λίγες εβδομάδες ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σίριαλ αναμένεται να λάβει τέλος, όταν ο Βενγκέρ θα ανακοινώσει τις προθέσεις του όσον αφορά το μέλλον. Θα είναι μέχρι το τέλος στην Άρσεναλ ή κάπου αλλού;

Αν λάβουμε υπόψιν τα όσα αναφέρουν Star και Telegraph την Κυριακή, τότε ναι, ο 67άχρονος τεχνικός είναι πιθανό να παραμείνει στην... ασφάλεια των "κανονιέρηδων" και μάλιστα όχι για ένα ή δυο χρόνια, αλλά για τα επόμενα τέσσερα, όταν δηλαδή θα έχει κλείσει τα 71 του χρόνια!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Βρετανία, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει σκοπό να τον στηρίξει παρά τις ενδεχόμενες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Άρσεναλ, ενώ και ο ίδιος ο Βενγκέρ πιστεύει πως μπορεί να... γυρίσει το έργο.

Όλα αυτά, βέβαια, με δεδομένο πως το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί σημαντικά έτσι ώστε να πείσει τα αστέρια της ομάδας, όπως ο Σάντσες, πως κάτι... μεγάλο ψήνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK