Το "αντίο" στην Άρσεναλ ήταν πολύ πιο πικρό απ' όσο νόμιζε και φταίει ο Έμερι...

Ύστερα από 17 χρόνια καριέρας στην Άρσεναλ (ακαδημίες - πρώτη ομάδα), ο Τζακ Γουίλσιρ πρόκειται ν' αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος ήταν η... αλλαγή προπονητή και ο ερχομός του Έμερι. (PHOTO & VIDEO)

Το "αντίο" στην Άρσεναλ ήταν πολύ πιο πικρό απ' όσο νόμιζε και φταίει ο Έμερι...
AP

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο βόρειο Λονδίνο η είδηση πως ο Τζακ Γουίλσιρ και η Άρσεναλ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως οι δύο πλευρές, όταν ακόμη ο Βενγκέρ ήταν στο τιμόνι των "κανονιέρηδων", είχαν συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση της συνεργασίας τους, να όμως που μέσα σε μια στιγμή όλα πήγαν στον βρόντο.

Ο λόγος; Μια συζήτηση που είχε ο Άγγλος χαφ με τον Ουνάι Έμερι, στην οποία ο Ισπανός προπονητής τού εξήγησε ότι εφόσον μείνει, θα έχει μειωμένες χρηματικές αποδοχές και λιγότερο χρόνο συμμετοχής, μιας και θα αποτελεί μπακ-απ του Γκρανίτ Τζάκα.

Ήταν το σημείο που έσπασε οριστικά το γυαλί. Ο 26χρονος Άγγλος είπε "ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω" και με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Instagram ενημέρωσε ότι μαζεύει τα μπογαλάκια του κι αποχωρεί στο τέλος του μήνα.

Μεταξύ άλλων ο Γουίλσιρ ανέφερε ότι: "Σας επιβεβαιώνω ότι στα τέλη του Ιούνη όπου λήγει το συμβόλαιό μου με την Άρσεναλ, θα αποχωρήσω. Πρόθεσή μου ήταν να παραμείνω στον σύλλογο, ωστόσο απ' την συνάντηση που είχα με τον προπονητή, προέκυψε πως εφόσον έμενα θα είχα λιγότερο χρόνο συμμέτοχης.

Δεδομένου αυτού, νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή απ' τον να ψάξω νέες ευκαιρίες που θα με βοηθήσουν να προοδεύσω. Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις", ήταν μερικά από τα λόγια του.

ΤΟ POST ΤΟΥ:

Thanks for the memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Wilshere (@jackwilshere) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Wilshere (@jackwilshere) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK