Το Λονδίνο... προσκύνησε τον "Έλληνα Θεό"

Το ονειρεμένο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενθουσίασε τόσο πολύ τους οπαδούς της Άρσεναλ, οι οποίοι "πλημμύρισαν" το twitter με μηνύματα θαυμασμού. (PHOTOS)

Το Λονδίνο... προσκύνησε τον "Έλληνα Θεό"
mavropanos

Το "άστρο" του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου... έλαμψε στο ντεμπούτο του, για το Αγγλικό Πρωτάθλημα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι μόνο γιατί μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, παίζοντας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο, αλλά και γιατί με την εξαιρετική του απόδοσή έκανε το όνομα του γνωστό σε όλο το Νησί.

Ο 20χρονος αμυντικός της Άρσεναλ, που έγινε ο νεότερος Έλληνας που παίζει βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ, παρά την ήττα με σκορ 2-1, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι τον αποθέωσαν στα social media.

Και όχι άδικα. Άλλωστε το "κοντέρ" στο τέλος του αγώνα... έγραψε 37 πάσες με 92% ακρίβεια, 49 επαφές, 3 αναχαιτίσεις, 1 κερδισμένο τάκλιν και 0 φάουλ! Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι απέναντί του είχε Λουκακού, Σάντσες και Πογκμπά...

Ένας χρήστης του twitter τον χαρακτήρισε "βράχο", ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που... παρήγγειλαν στον Βενγκέρ να τον ξεκινήσει στον "τελικό" της Πέμπτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το κορυφαίο "τιτίβισμα" έγραφε: "Φαίνεται πως ο Έλληνας Θεός έφτασε στο Λονδίνο", ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" ορέγονται αμυντικό δίδυμο Μαυροπάνου - Παπασταθόπουλου. Λέτε;...

News 24/7

24MEDIA NETWORK