Το όνειρο του CL έσβησε στο Νιούκαστλ για τον Βενγκέρ

Η Άρσεναλ προερχόταν από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, όμως η προσγείωσή της ήταν απότομη κόντρα στην Νιούκαστλ (VIDEOS).

Το όνειρο του CL έσβησε στο Νιούκαστλ για τον Βενγκέρ

Από το 2005 και έπειτα η Άρσεναλ δεν έχανε ποτέ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" σε αναμέτρηση πρωταθλήματος όμως η εντυπωσιακή αυτή παράδοση έλαβε τέλος για τους Λονδρέζους το απόγευμα της Κυριακής και μαζί τα όνειρά της για έξοδο στο νέο Champions League.

Οι "κανονιέρηδες" προηγήθηκαν στο 14' με προβολή του Λακαζέτ όμως έγινε ανατροπή στο σκορ από τους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ με τους Πέρεθ (29') και Ρίτσι (68'), με σουτ μέσα από την περιοχή, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε.

Το όνειρο του CL έσβησε στο Νιούκαστλ για τον Βενγκέρ

Αποτέλεσμα που ανέβασε τις "καρακάξες" στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη και τους έφερε στη μέση της βαθμολογίας ενώ αντίθετα "καταδίκασε" την Άρσεναλ, κρατώντας την στο -13 από την συμπολίτισσα Τότεναμ, που κρατάει αυτή τη στιγμή το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για έξοδο στο νέο Champions League.

Βέβαια, υπάρχει και ο στόχος του Europa για τους "κανονιέρηδες", καθώς αν κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο (κληρώθηκαν στα ημιτελικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης) θα πάρουν αυτόματα το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1 (GOALS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK