Το τεστ γνώσεων της Άρσεναλ σε Μαυροπάνο -Παπασταθόπουλο θυμίζει επεισόδιο από τα Φιλαράκια

Η αντίδραση Σωκράτη Παπασταθόπουλου όταν μπερδεύει το όνομα των ΗΠΑ, θυμίζει Τζόι Τριμπιάνι στα καλύτερα του. Ας προσέξει η βρετανική TV αυτό το δίδυμο.

Το τεστ γνώσεων της Άρσεναλ σε Μαυροπάνο -Παπασταθόπουλο θυμίζει επεισόδιο από τα Φιλαράκια

Αν υπήρχε μια στάνταρ πηγή γέλιου στα Φιλαράκια, ένα δίδυμο που ποτέ δεν απογοήτευε με τις ιστορίες όπου πρωταγωνιστούσε (οκ, με εξαίρεση ίσως όταν ο Τζόι ερωτεύτηκε τη Ρείτσελ), ήταν το δίδυμο Τζόι Τριμπιάνι - Τσάντλερ Μπινγκ. Οι δυο Έλληνες σέντερ μπακ της Άρσεναλ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Μαυροπάνος, μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Μάθιου Πέρι και τον Μάτ ΛεΜπλανκ, όμως η παρουσία τους στο video "What Do You Know?", που προβλήθηκε στο επίσημο YouTube της Άρσεναλ ανήκει στις χρυσές στιγμές τής αγνής (ποδοσφαιρικής) κωμωδίας.

Όλα ξεκινούν όταν οι δυο Έλληνες αμυντικοί καλούνται να βρουν χώρες που το όνομα τους αρχίζει από 'A'. Ο Σωκράτης με απόλυτη σιγουριά πετάγεται και λέει "America". Ο Μαυροπάνος τον διορθώνει, λέγοντας του ότι δεν υπάρχει χώρα με τέτοιο όνομα. "Καλά όταν πας εσύ στην Αμερική, λες πάω στις ΗΠΑ;" και κάπου εκεί ολοκληρώνεται ένα επικό ξέσπασμα, με τον 'Papa' να λέει στον συμπαίκτη του: "Καλά συγνώμη, εσύ τελείωσες το Χάρβαρντ!"

Στην επόμενη ερώτηση, που αφορά το Instagram της Άρσεναλ, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς οι δυο αθλητές καλούνται να βρουν ποιοι από τους συμπαίκτες τους έχουν τους περισσότερους followers. O Παπασταθόπουλος ξεκινά ένα απίστευτο σερί με λανθασμένες μαντεψιές ενώ ο Μαυροπάνος βρίσκει αρκετά σωστά. Λίγο πριν ο Σωκράτης εξαντλήσει την 25άδα των συμπαικτών του, ο Ντίνος θα βγει νικητής. Άχαστο δίδυμο οι δυο Έλληνες της Άρσεναλ, αν μια κάμερα βρετανικού καναλιού τους συνόδευε σε μια βόλτα για πίτσες στο Λονδίνο, το αποτέλεσμα ίσως και να ήταν πιο αστείο και παρείστικο κι από εκείνη την ιστορία με την πάπια και την κότα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK