Xάνει τον Σάντσες και μαζί το... Champions League η Άρσεναλ!

Την ώρα που η Άρσεναλ ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι στον Αλέξις Σάντσες, φαίνεται πως κάνει το ίδιο και με το... Champions League μετά την ιστορική ήττα που υπέστη στην έδρα της Μπόρνμουθ (VIDEO)!

Xάνει τον Σάντσες και μαζί το... Champions League η Άρσεναλ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλωσε πριν λίγες ημέρες πως σχεδιάζει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της Άρσεναλ τιμώντας το συμβόλαιό του, όμως οι Λονδρέζοι κινδυνεύουν να μείνουν και τη νέα χρονιά χωρίς το νέκταρ του Champions League...

ΟΙ "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ με τον Μπεγερίν στο 52' όμως έπεσαν θύμα μεγάλης ανατροπής από την Μπόρνμουθ, με τον Γουίλσον να ισοφαρίζει στο 70' και τον Άιμπ να κάνει το 2-1 στο 74', χαρίζοντας στα "κεράσια" την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Premier League κόντρα στην ομάδα του Βενγκέρ!

Xάνει τον Σάντσες και μαζί το... Champions League η Άρσεναλ!

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους οπαδούς της Άρσεναλ να "βράζουν" και να απαιτούν μέσω των social media την αποπομπή του Βενγκέρ (βλέποντας την ομάδα τους στο -5 από την 4η θέση), ωστόσο αυτός που μάλλον θα αποχωρήσει από το "Emirates" θα είναι -δυστυχώς για τους οπαδούς των Λονδρέζων- ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός στράικερ έμεινε εκτός αποστολης από τον αγώνα με την Μπόρνμουθ καθώς είναι ένα βήμα από το να πάρει μεταγραφή, με τα τελευταία ρεπορτάζ να θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τον πρώτο λογο να τον αποκτήσει προσφέροντας 30 εκ.λίρες στην Άρσεναλ και 350.000 λίρες την εβδομάδα στον παίκτη!

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK