"Ζεστά" 6 εκ. ευρώ για ΠΑΟΚ από Άρσεναλ

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ντυθεί "κανονιέρης" ο Λούκας Πέρεθ και στον ΠΑΟΚ... τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 6 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 30% των δικαιωμάτων του παίκτη που διατηρεί η ελληνική ομάδα.

Η Άρσεναλ που είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα για τον Λούκας Πέρεθ, βγήκε ξαφνικά μπροστά για να κάνει δικό της τον άσο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ισπανία, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, με τους "κανονιέρηδες" να καταβάλουν ολόκληρη τη ρήτρα των 20 εκ. ευρώ που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ που έχει κρατήσει το 30% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, θα "καρπωθεί" από τη μεταγραφή ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Λούκας με την ομάδα του Λονδίνου θα είναι τουλάχιστον 3ετές.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.