Απλήρωτοι έκαναν Πρωτοχρονιά οι παίκτες της Πόρτσμουθ

Για τρίτη φορά κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν οι διοικούντες την Πόρτσμουθ δεν κατορθώνουν να πληρώσουν στην ώρα τους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό χρέος του συλλόγου προς τρίτους φτάνει τα 60 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα τις προσπάθειες της διοίκησης.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η Πόρτσμουθ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, γνωστοποίησε ότι θα εξοφλήσει τους παίκτες μέχρι της 5 του Γενάρη, ενώ ενημέρωσε σχετικά και την ένωση των Αγγλων ποδοσφαιριστών.

Την ίδια ώρα, η υπομονή των φίλων του συλλόγου αρχίζει και στερεύει. Αγωνιστικά, η Πόρτσμουθ απογοητεύει γνωρίζοντας τη μία ήττα μετά την άλλη, ενώ διοικητικά μοιάζει με ακυβέρνητο πλοίο. «Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό θα γίνει ξεκάθαρο τους αμέσως επόμενους μήνες» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής Μαρκ Τζέικομπ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!