Χικς και Τζιλέτ ζητούν 1 δισ. αποζημίωση από τη Λίβερπουλ!

Τα... «φαντάσματα» επιστρέφουν στο Άνφιλντ. Ο Τομ Χικς κατέθεσε ερώτημα στο Ανώτατο δικαστήριο για να αρθούν οι περιορισμοί που απαγορεύουν στον ίδιο και τον Τζορτζ Τζιλέτ να διεκδικήσουν αποζημίωση ύψους 1 δισεκατομμυρίου από τη Λίβερπουλ!
Επί της ουσίας, οι Αμερικανοί πρώην ιδιοκτήτες που οδήγησαν τους «κόκκινους» μέχρι το χείλος του γκρεμού δίχως να... ιδρώσει το αυτί τους, ζητούν τα χρήματα από τη Royal Bank of Scotland και την NESV, την εταιρία δηλαδή του Τζον Χένρι που πήρε στα χέρια του την ιστορική ομάδα.«Το δικαστήριο περιέγραψε τους ισχυρισμούς των Χικς και Τζιλέτ ως “μη ρεαλιστικούς και προσβλητικούς”. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός θα αντιμετωπιστεί με σκληρό τρόπο», ανέφερε εκπρόσωπος της τράπεζας, η οποία είχε χρηματοδοτήσει με τεράστιο ποσό το δίδυμο των Αμερικανών για να αγοράσει τους «κόκκινους».Οι Χικς και Τζιλέτ με τον κλοιό να έχει σφίξει επικίνδυνα γύρω τους, ζητούσαν αρχικά 800 εκατομμύρια λίρες για να παραχωρήσουν τη Λίβερπουλ, αλλά τελικά και αφού αυτές οι απαιτήσεις χαρακτηρίστηκαν εκτός πραγματικότητας, αναγκάστηκαν να πουλήσουν με πολύ λιγότερα στη NESV.Και τώρα, που η Λίβερπουλ δείχνει να βρίσκει το το δρόμο της, οι καταστροφείς της ανασύρουν στην επιφάνεια τις φωτογραφίες κι επιχειρούν το καμπ μπακ...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!