Μαζί Βαζέχα – Άρσεναλ

Συνεργασία με την Άρσεναλ σύναψε ο Κριστόφ Βαζέχα...
Συνεργασία με την Άρσεναλ σύναψε ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο σπουδαίος επιθετικός είναι ο εκλεκτός των Λονδρέζων, οι οποίοι εγκαθιστούν ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο Πολωνός πρώην επιθετικός του "τριφυλλιού", ο οποίος έχει τη δική του ακαδημία, θα ηγηθεί της προσπάθειας. Πρόσφατα πήρε δίπλωμα προπονητή και το... εγκαινίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο "Χρήστος", δεν παρέλειψε να δηλώσει: "Αισθάνομαι μεγάλη τιμή γι' αυτή την επιλογή στο πρόσωπό μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να προσφέρω. Τα παιδιά είναι το μέλλον και θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πρωτοπόροι σ' αυτόν τον τομέα".

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, μαζί με τον γενικό διευθυντή του λονδρέζικου συλλόγου, Άλαν Σέφτον, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Divani Caravel" την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 13:00 το μεσημέρι.

Εξάλλου, θα πραγματοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Ναύπλιο, τη Θήβα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Μεσολόγγι, τη Λευκάδα, την Κομοτηνή και τα Χανιά. Τέλος έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις σε αγγλικό έδαφος, συμμετοχή σε τουρνουά και παρουσία σε αγώνες της Άρσεναλ στο "Έμιρειτς".